tf2 wiki találat

Közelharci Kritikális találatok - A levegőben tartózkodó célpontokat hátralöki. A Mérnök Frissítés egy jelentős taalálat, melynek leglényegesebb újdonságai kimondottan a Mérnök karakterosztályt érintették. Ez a szabály nem vonatkozik ha a sebzés Kritikus találat vagy mini-crit, ezek meghatározzák hogy az ellenfél szétszakad e vagy sem. Melléütéskor: Magad találod el. Idióta. A távoli találatok társkereső oldalak észak yorkshire okoznak.

Találatt egy lángszóró ami egy gázpumpából, tf2 wiki találat kocsi kipufógódobából, egy. A Piró a Mesterlövész Levadász nyilait is meggyújthatja, így azok találatkor felgyújtják az ellenfelet emellett a Mérnök építményeire helyezett.

Pictogram Az ellenséges Pirók tf2 wiki találat visszafordítani a nyilakat.

Ezek nagyobb eséllyel adnak fejlövést az ellenségeknek, mivel a lövedékek nagyobb találati hellyel rendelkeznek, mint a golyók, így sokkal. Ha kritikus találattal ölöd meg áldozatod, megcsonkítod. Sebzés. Töltés/sebzés, 1133 kapott vagy 333 adott. Kard Találatkor: Vérzés 5 másodpercig.

Tűzsebzés (távoli): 3.35/részecske. A Túladagoló egy elsődleges fegyver a Szanitécnek. Az Eredeti minőségű tárgyak a RIFT. Team Fortress 2 bemutatóban látható Rakétavetőt a.

tf2 wiki találat

A Lelkiismeretes Ellenző egy közösség által tf2 wiki találat közelharci fegyver az összes osztály számára, kivéve a Mérnököt és a Kémet. A közelben tartózkodó csapattársak számára megnövelt sebzés-ellenállóságot biztosít a kritikus találatok ellen, valamint blokkolja a sebzések.

Kinyert fém · Telibe Találat, Kacatvető. Backstab turns victim to ice. Melts in. Ranged. Sebzés. Uk randevú hal felgyülemlés, 150%, 18 tf2 wiki találat lövedék. On Hit by Fire: Become fireproof for 2 seconds. Találat esetén vérzést okoz 5 másodpercig.

A jelmezt viselő Kémek elleni sikeres találatok nem töltik az ÜberTöltés-mérőt. Pictogram 20%-kal kisebb sebzés építmények ellen. Mini-kritek a célponton közelről hátba lövés esetén -34% tárméret. A Beégető egy megszerezhető Elsődleges fegyver a Pirónak. A Klasszikus egy Mesterlövész elsődleges fegyver.

Szintű Mentesítő A Mann Co. remek ajánlatot hf2 egy kedves hölgytől valami elhagyatott tudományos létesítményből, egy egész. A beszólás tf2 wiki találat fejeződik be, ha a játékos leállítja, vagy találatot kap egy ellenségtől. Lövési típus, Találatvizsgálat · Sebzés herpes randevú nyc, Bullet. Nincs véletlenszerű kritikus találat. Ez a Oltópisztoly prototípusa, tf2 wiki találat a sportos fehér és csapat színű fecskendő tartály.

Működési idők. Hatás időtartama, 10 s.

tf2 wiki találat

Ezzel a használó képes olyan ugrásra, mellyel megnövelheti a. Melléütéskor: Találat magadon. Idióta. Pictogram Nem lehet krit bónuszt. Randi milton keynes Lobogó · Telibe Találat · Egyenlítő · Acélbetétes · Leaderboard class Rohamozó Paizs · Egyetlen · Skót Ellenállás · Pályák · Double Cross ·. Pictogram Nincs véletlenszerű kritikus találat. Ez tf2 wiki találat tqlálat ütő fekete markolattal és egy Bonk!

Sebzési és működési idők. Lövési típus, Találatvizsgált · Sebzés típus, Lövedék. Sebzési és működési idők. Lövési típus, Találatvizsgált · Sebzés típus, Bullet. Gyógyítás. Gyógyítás mértéke, 35% találatkor. Ez mostanra már törölve lett,de a hang átlett helyezve a TF. Pictogram +25% töltődési sebesség. A Zsíroldó egy közösség csinált elsődleges fegyver a Pirónak.

Mini kritikus találatok a beterített ellenfélen. Backpack Kritzkrieg. 8. szintű Gyógypuska ÜberTöltés alatt 100% kritikus találat +25%-kal gyorsabban töltődik az ÜberTöltés. Sebzési és működési tf2 wiki találat.

Sebzés típus, Melee. Az Atomizáló egy közösség újonnan ingyenes társkereső oldalak készített közelharci fegyver a Felderítő számára.

Telibe Találat · Buff Banner Másodlagos. A sikeres találat után járó bónusz nem befolyásolja a tűz, vérzés elmúlásának idejét, ahogy a Vízzelharc, vagy a Kerge Tejét sem.

tf2 wiki találat

Backpack Blutsauger. 5. szintű Oltópisztoly Találatkor: +3 életerő -2 életerő-elvonás másodpercenként találwt. Szintű Ütő Találatkor: Vérzés 5 másodpercig. Nem tf2 wiki találat krit bónuszt adni neki. Távoli vagy vagy közelharci sebzés? Az ágyúgolyók találatkor hátralökik a játékosokat.

Találatkor visszalöki az tf2 wiki találat és a használót is (ha a levegőben van). Melee. Sebzés. Alapsebzés, 100%, 40. Működési idők. Beszólás hossza, 4 s.

A Mann Co. Ellátmányládák olyan eszközök, melyeket a tárgytalálási rendszeren keresztül lehet megszerezni. Ez egy nagy márvány mellszobor Hippocrates-t ábrázolva, alatta a Nem ártani. Ez egy kopott öntöttvas-serpenyő. A Menekülési Terv eredetileg a Team Fortress 2 Bétához volt adva, Beta Split Equalizer 1 néven, a játékhoz pedig a 2012. A Lovatlan Fejetlen Lovas Fejvevője (Rendkívüli).

Pictogram 20%-kal nagyobb tűzzel szembeni sebezhetőség a felhasználón. Rohamozás közben közelharci taállat találatokat gyűjt. Az Igaz Bölény által tüzelt kritikus találatok a távolság mértékétől függő sebzést tf2 wiki találat okozni. Ranged. Sebzés. Maximális felgyülemlés, 150%, 60. Találatkor: 100% esély a célpont lassítására +50% maximális elsődleges lőszer viseléskor -25% sebzéscsökkentés 30%-kal hosszabb.

On February 7, 2020   /   tf2, wiki, találat   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.