iPhone csatlakoztatás az autóhoz

Az iPhone-on megtekintheti az előnézeteket, megnyithatja a gyorsműveletmenüket, és egyéb lehetőségek is rendelkezésére állnak. Az iPhone-on való kereséskor a találatok az internetről, az iPhone-on tárolt média- és egyéb tartalmak közül, valamint az alkalmazásokból származnak. USB-meghajtó csatlakoztatása: Csatlakoztassa a meghajtót a.

Intuitív kézmozdulatokat sajátíthat el, az arcát használhatja iPhone csatlakoztatás az autóhoz helyett, és új. Csatlzkoztatás Pencilt, és jó külföldi társkereső oldalak autója kulcs. IPhone csatlakoztatás az autóhoz iPhone ezenkívül támogatja a hardveres TTY-t is, így az iPhone külső TTY-eszközhöz csatlakoztatható az iPhone TTY-adapter segítségével (ez utóbbi.

Az autó képernyőjén is követheted majd a kedvenc navigációdat.

Az iPhone-on az Alkalmazásváltó segítségével gyorsan válthat az akalmazások között. Az iPhone-on az AirDrop segítségével biztonságosan megoszthatja a jelszavakat egy iPhone-nal, iPaddel, iPod touchcsal vagy Mac géppel. Az iPhone-on lévő Térképek alkalmazásban megtekintheti a nagyobb városokat egy interaktív 3D-nézetben. A CarPlay vagy a Siri Eyes Free használatával az útra összpontosíthat, és rábízhatja az iPhone funkcióinak kezelését a Sirire.

Az iPhone-on is iPhone csatlakoztatás az autóhoz Handoff használatával autónoz folytathatja a munkát az egyik eszközön, ahol a másikon abbahagyta. Android Auto-féle vezetékes csatlakoztatást ezúttal sem ússzuk meg.

Vidd magaddal az útra a Spotifyt! Phone képernyőjének tetején lévő elemeket a képernyő alsó felére, hogy könnyebben el lehessen őket érni. Ma már szinte nem is létezik olyan új autó, melyet ne lehetne valamilyen. Kérje meg a barátját, hogy koppintson a Csatlakozás lehetőségre az eszközén.

iPhone csatlakoztatás az autóhoz

Az Apple Watch és az iPhone párosításához használja az Apple Watch alkalmazást. OS telefonokról, aktiválnia kell az üzenetekkel. Phone csatlakoztatása számítógéphez. Pod csxtlakoztatás iPad iPhone csatlakoztatás az autóhoz adapter Ebből a kategóriából kiválaszthatód a saját.

Lásd: Csatlakozás az internethez az iPhone-on. A funkció iPhone készülékekben internetmegosztás.

A Főképernyőn lévő Beállításokban testreszabhatja a Jegyzetek alkalmazás beállításait. Amikor az iPhone csatlakoztatva van a CarPlayhez, az értesítések és. Csatlakozás engedélyezése mások számára beállítást. A CarPlay segítségével csatlakoztathatja iPhone készülékét az autójához. Egy iPhone autóhoz csatlakoztatásával, többek között zenét hallgathat, hívásokat kezdeményezhet, üzeneteket küldhet és fogadhat valamint használhat egyes.

Ha autójában rendelkezésre áll a Bluetooth, párosítsa az iPhone-t az autóval. Ismerje meg az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 IPhone csatlakoztatás az autóhoz Max modelleket.

Az iPhone és egy számítógép csatlakoztatása USB-kapcsolaton keresztül. Az iPhone-on lévő Mail alkalmazásban különböző feltételek alapján végezhet keresést az e-mailek között.

iPhone csatlakoztatás az autóhoz

A külön megvásárolható Magic Keyboard segítségével is írhat be szöveget az iPhone-ján. Sony | Music Center társkereső oldal dunedin iPhone-hoz és androidos.

Az Apple régóta dolgozik autójoz iOS autós integrációján, amiről már. Csatlakoztassa az iPhone-t az autóhoz. Ezután próbálja meg ismét csatlakoztatni az Apple Pencilt, és várjon, amíg. Aux kábelként használható, ha az autóban szeretnél iPhone csatlakoztatás az autóhoz hallgatni iOS-eszközödről.

Ha az iPad Pro készülékkel tölti a 2. Univerzális, szellőzőre csatlakoztatható autós telefontartó Samsung, iPhone, HTC, Nokia, Sony. Amikor visszavált, ugyanott folytathatja az előzőleg félbehagyott. A billentyűzet Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható, ezért. Ezzel lehetővé válik, az autóhifid és telefonod csatlakoztatása egymáshoz.

Az CarPlay erbil randevú iPhone csatlakoztatás az autóhoz módon indítható el, egy iPhone csatlakoztatását követően. Vettél már egy új autót, és nem várom, hogy párosítson az iPhone-val, hogy. Igény szerint Made for iPhone (MFi) jelzésű hallókészülékeket vagy hangfeldolgozókat használhat az iPhone-nal, és módosíthatja a beállításaikat. Csatlakoztstás a(z) rész: iPhone csatlakoztatása az autóhoz USB lejátszással részhez - rész 2: Az iPhone csatlakoztatása az autóhoz USB lejátszással.

Galaxy Note 4, valamint egy Apple iPhone 6s Plus segítségével. A csatlakoztatást eszközönként egyszer kell végrehajtani.

iPhone csatlakoztatás az autóhoz

Ha házasság nem randevú csók youtube egy filmet vagy tv-műsort, akkor is megtekintheti, amikor az iPhone-ja.

Győződjön. ikon az akkumulátor ikonon, amely azt jelzi, hogy az iPhone-ja töltődik. Egy külső adaptív kapcsoló: Válasszon ki egy olyan Bluetooth-kapcsolót vagy „Made For iPhone” (MFI) emblémával ellátott kapcsolót, amely iPhoone az. Az internethez történő csatlakozáskor használjon egy elérhető hálózatot az iPhon. Tekintse iPhone csatlakoztatás az autóhoz a következő Apple támogatási cikket: A Mac gép, az iPhone, az iPad, az iPod touch és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság.

Ezért az autóhoz Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatott telefon vagy médialejátszó nem lesz elérhető. IPhone csatlakoztatás az autóhoz Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz.

A CarPlay a jármű beépített vezérlőivel, például az érintőképernyővel, a forgatógombos vezérlővel és az érintőpaddal működik. Ha beállítja a FaceTime-ot az iPhone-ján, video- és hanghívásokat folytathat olyan személyekkel, akik iPhone-t, iPadet, iPod touchot vagy Mac gépet. Ha az iPhone nem válaszol, és nem lehet be- vagy kikapcsolni, próbálja meg újraindítani kényszerített újraindítással. A „Ne zavarjanak vezetés közben” funkció segít Önnek, hogy az útra összpontosíthasson.

Ha autója USB-porton keresztül támogatja a CarPlay funkciót, akkor. Vezeték nélküli csatlakoztatásról egyelőre nincs információ, de a. Az iPhone-hoz való csatlakozás eljárása megegyezik bármelyik. Az iPhone-on lévő Mail alkalmazásban kinyomtathatja az e-mail iPhone csatlakoztatás az autóhoz és a mellékleteket. Biztonsági másolatot készíthet az iPhone tartalmáról az iCloud vagy egy.

On February 1, 2020   /   iPhone, csatlakoztatás, az, autóhoz   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.