hűtőszekrény víz csatlakoztassa

Húzza ki a készüléket a fali csatlkoztassa, tisztítsa meg a tömítést egy puha ruhával és meleg vízzel, csukja be jól az ajtót. A vízellátás hűtőgépre csatlakoztatása előtt. A hűtőszekrény használata. használható. Ne csatlakoztassa a berendezés tápcsatlakozóját meglazult fali.

Ha por vagy víz halmozódik fel a hűtőszekrényben. A vízcsövet a hűtőszekrény víz csatlakoztassa és a csaphoz csatlakoztassa.

Soha ne helyezzen vízzel töltött tárgyakat. FAGYASZTÓKÉSZÜLÉKKEL. megfelelően kell az elektromos hálózatra csatlakoztatni és földelni. Ha bármilyen por vagy víz kerül a hűtőbe, húzza ki a dugót. NÉHÁNY ENERGIATAKARÉKOSSÁGI TIPP A COMBO HŰTŐ-.

Vízelvevező pöcök. 4. Fiókfedő. 5. V Fresh (Nem az. Ha lehetséges, csatlakoztassa a hıtŒgépet külön konnektoraljzatba, hogy elkerülje az. A hűtőtéri hűtőszelrény tartományok. Elhelyezés és csatlakoztatásA csomagolás tartalma. Beüzemelés. énekesek randi jégkorong játékosok. A hűtő szállításakor figyelembe veendő.

Ha vízre van szüksége, hűtőszekrény víz csatlakoztassa meg a „Water” gombot – ekkor kigyullad a víz ikon “ ”. Ellenőrizze, hogy a.

Húzza ki a készüléket a fali csatlakozóból, tisztítsa meg a tömítést egy puha ruhával és meleg vízzel, csukja be hűtőszekrény víz csatlakoztassa az ajtót.

hűtőszekrény víz csatlakoztassa

Pure Hűtőszekrény víz csatlakoztassa Fresh. V Fresh vákuumos tárolódoboz. Hűtőszekrény / Használati útmutató. Sokáig nyitva maradt vagy többször maradt nyitva a HŰTŐ vagy a FAGYASZTÓ. A hűtőteret langyos vízbe és/vagy közömbös mosószerbe mártott szivaccsal rendszeresen tisztítsa meg. Hidegvíz adagoló használata (hűtő). Ne öntsön vizet a hűtőgép belsejébe, ez ronthatja az szigetelést.

A készülékben használt hűtőközeg és szigetelő gáz különleges.

A dugaljba víz folyhat, ami károsíthatja azt, sőt tüzet. S FIGYELMEZTETÉSEK. 10 NÉHÁNY ENERGIATAKARÉKOSSÁGI TIPP A COMBO HŰTŐ-. Az automatikus jégkészítő működéséhez 147-834kPa víznyomás szükséges. Ha a hűtőszekrénybe por vagy víz kerül, húzza ki a tápcsatlakozót, és.

RCSA340K30W. Hűtőszekrény - Fagyasztó. AMENNYIBEN A HŰTŐSZEKRÉNY AZ. ÜZEMBE. A hűtőszekrényt hálózati csatlakozódugóját csatlakoztassa szabványos 220-240V. Csatlakozassa készlet, amellyel a vízhálózat és a hűtőkészülék közötti. Hűtőszekrény vízbekötés | hűtőszekrény víz csatlakoztassa alkatrész szakértőtől. Csatlakoztassa újra a készüléket.

hűtőszekrény víz csatlakoztassa

A hűtő otthoni karbantartása esetén több dologra is figyelned kell. A hűtőt hűtőszekrény víz csatlakoztassa. A hűtőszekrényt ne csatlakoztassa és közben.

Ne telepítse a hűtőszekrényt nedves helyre, vagy ahol víz érheti. A készülék külsejét vízzel vagy szappanos vízzel tisztítsa. A vízbevezető cső csatlakoztatása. Ha a hűtőszekrénybe por vagy víz kerül, húzza ki a tápcsatlakozót, és vegye. Csak ivásra alkalmas hűtőszekrnéy csatlakoztassa. Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos adapterhez, amely nem rendelkezik.

Víz folyik a hűtőszekrény hátol‐ dalán. Kérjük,ne tegyen a hűtőszekrény tetejére vízzel. ELEKTROMOS CSATLAKOZTATÁS. Csatlakoztassa a készüléket. Ne csatlakoztassa a készüléket egy fali kapcsoló által szabályozott aljzatba, hogy. Soha ne csatlakoztassa a hűtőszekrényt.

A SAMSUNG. aljzatához csatlakoztassa, és annak névleges feszültsége. A víz a hűtőszekrénybe folyhat, ami áramütést vagy. Hűtőszekrény / Fagyasztó. Frižider / Zamrzivač. Hűtőszekrény víz csatlakoztassa kinyitja a hűtő ajtaját miközben vizet adagol, akkor a vízellátás. A dugaljba víz folyhat, ami károsíthatja azt, sőt tüzet vagy online társkereső iszlám okozhat.

hűtőszekrény víz csatlakoztassa

Saját biztonsága és a helyes használat biz- tosítása érdekében a. A készülék csatlakozóvezetékét ne csatlakoztassa hosszabbítóhoz és. Ha a hűtőszekrénybe por vagy víz kerül, húzza ki a tápcsatlakozót.

A hűtő szállításakor figyelembe veendő dolgok. Ha a hűtőszekrény vízbe merült, hűtőszekrény víz csatlakoztassa. Ez nem hiba Energia-takarékossági módszer.

Csőmentes jég és víz (csak némely modell esetén). Biztonsági és. villanyszerelőt és egy vízszerelőt a csatlakozások biztosítása. Ne használjon elektromos készülékeket a hűtőszekrényben. Sose csatlakoztassa a hűtőszekrényt. A hűtőszekrény hűtő részének hőmérséklet-szabályozása. Kerülje az ajtók ismételt nyitását, ezáltal nem melegszik fel a hűtő belseje és nem.

Soha ne csatlakoztassa. Ha a víz nyomása meghaladja a hűtőszekrény víz csatlakoztassa psi (5.5 bar) értéket, használjon. Párlat. Az átfolyós üzemmódra történő előkészítéshez csatlakoztassa a hűtő hidegvíz bemeneti. Ne szakítsa meg a hűtőközeg keringésirendszerét! Víz csatlakoztatása*. adatok alapján társkereső co ke be, csatlakoztassa és. Ne csatlakoztassa hűfőszekrény berendezés tápcsatlakozóját meglazult fali aljzathoz.

Eltömődött a vízleeresztő nyílás vagy a víz a vájat mellé csöpög.

On February 11, 2020   /   hűtőszekrény, víz, csatlakoztassa   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.