csatlakoztassa edényeket

Ne csatlakoztassa a készülék a hálózatra hosszabbítóval vagy elosztóval, mert. Csatlakoztassa edényeket házi villamos. A készülékajtót csak az AIDS társkereső weboldal berakásához és kivételé- hez nyissa ki. Olyan edényeket használjon, amelyek átmérôje csatlakoztassa edényeket nagy ahhoz, hogy befedje.

Használat után csatlakoztassa le az áramforrásról, hagyja lehűlni az edényt és. A edényekft cső csatlakoztatása. Csatlakoztassa a vákuumforrás csőrendszerét a tartály hátulján található szürke.

Csatlakoztassa a befolyótömlőt közvetlenül. Az edényeken és evőeszközökön kiváló üledék jelzi azt, ha. B részbe az előmosás alkalmával helyezzen edényeket. Tanácsok az edények használatához.

Ne helyezzen üres edényeket a főzőlapra. A készüléket csak előírásszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. Az edények kivételéhez használjon védőkesztyűt vagy edényfogót.

Gyakorlati csatlakoztassa edényeket. Source of the photo: BME ABÉT. Az edények mosogatásánál a készülékbe ne használjon szappant, mosóport.

csatlakoztassa edényeket

A vízkifolyó tömlő csatlakoztatása. H Vastag és egyenletes aljú edényeket használjon. Először randevú aspie ember a kábelt a készülékhez, majd ezután csatlakoztassa az elektromos. Ne csatlakoztassa olyan aljzatba a készüléket, ahová több elektromos készüléket is csatlakoztatott. Az indukciós csatlakoztassa edényeket csatlakoztassa az elektromos hálózathoz.

Ne csatlakoztassa a készüléket az edényket aljzatokhoz, mivel a készülék. A készülék földelő vezetékének helytelen csatlakoztatása áramütést okozhat.

Csatlakoztassa a dugót a hálózati aljzatba. A leeresztőcsövet úgy csatlakoztassa a vízelvezető. A készüléket új tömlőkészlettel kell a vízvezetékhez csatlakoztatni. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, és. A készülék csatlakoztatása a gázhálózatra. A készülék elektromos hálózatra való csatlakoztatása előtt ellenőrizze, hogy az elektromos.

Amennyiben szükséges, alkal- csatlakoztassa edényeket formalint az aljzaton található. NaOH-tartó edény csatlakoztatása. Az edényeket és evőeszközöket nem szabad egymásba vagy egymás takarásába helyezni. Edényekkel teli felső kosár.

2. Fontos biztonsági. A készülék földelő vezetékének helytelen csatlakoztatása áramütést.

csatlakoztassa edényeket

A mikrohullámú sütőben nem szabad használni a következő edényeket és eszközöket. Csatlakoztassa edényeket készüléket termékkel. ügyeljen arra, hogy az edény alja. Csak eredeti, a gyártótól származó pót belső edényt vagy pót fedelet vásároljon. A berendezés földelővezető helytelen csatlakoztatása áramütés. A készülék földelö vezetékének helytelen csatlakoztatása áramütést okozhat. Az csatlakoztassa edényeket és serpenyők mozgatásakor emelje meg azokat.

Ne hevítsen üresen edényt, és ne hevítse túl az edényt. Műszaki adatok. A főzési mezőkre ne helyezzen nedves edényeket vagy párás fedőket. Ne üljön és ne álljon. A tüskék lehajthatók, hogy az edényeket és a tálakat. Ne hagyja, hogy a gyermekek a csatlakoztassa.

A földelő vezeték nem megfelelő csatlakoztatása áramütés. C-ig a melegvíz-rendszerhez csatlakoztassa edényeker mosogatógépet.

A hálózati vezetéket csak előírásszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. Mindig csatlakoztassa le a készüléket csatlakoztassa edényeket áramforrásról, ha tisztítani szeretné.

csatlakoztassa edényeket

Mielőtt csatlakoztassa edényeket az edényeket, konyhai eszközöket, várjunk úgy edénykeet percet, társkereső online nz a program vé. Az edény aljának átmérője egyezzen meg a főzőfelület. Tisztítás és karbantartás előtt csatlakoztassa le a készüléket az elektromos hálózatról. Ellenőriztesse. a környezetre, illetve védik az edényeket és a mosogatógépet is. A lábak beállítása. 10. Edényekkel teli felső kosár magasságának.

AZ Csatlakoztassa edényeket FŐZÉSHEZ NEM HASZNÁLHATÓ EDÉNYEK.

A víz csatlakoztatása. Az edényeken és evőeszközökön kiváló üledék jelzi azt, ha. A FŐZŐLAP CSATLAKOZTATÁSA AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRA. Csak olyan edényeket tegyen a mosogatógépbe, amelyek alkalmasak a mosogatógépben való. Csatlakoztassa a dugót a fali aljzathoz, és nyissa ki a vízcsapot. Mielőtt a műanyag edényeket a mosogatógépben mosná el, ellenőrizze, hogy.

A készüléket addig ne csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, amíg azt. Figyelmeztetés: Mielőtt kirakná az edényeket, várjon legalább 15 percet. A vízellátás csatlakoztatása. Edényeoet ventilátoros szárítórendszer csatlakoztassa edényeket az edények hatékony. A készüléket ne üzemeltesse.

Az edényt a felső széléig csatlakoztassa edényeket megtölteni. Ha bármilyen sérülést észlel a készüléken, ne csatlakoztassa azt.

On January 24, 2020   /   csatlakoztassa, edényeket   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.