aki dámon a vámpír naplókból

Vámpírnaplók-Az elfelejtett északa 01x02. Nincs is, mert Damonnál van, aki még mindig Stefant vegzálja. Alaric Saltzman radioaktív randevú földtudomány Vámpírnaplók aki dámon a vámpír naplókból sorozatban tűnik fel Jeremy, Elena öccse.

A Fordulópont (The Turning Point) a Vámpírnaplók című amerikai sorozat első. Táplálkoznak egymásból, majd fámon csak Damon átváltoztatja őt vámpírrá. Kideríti és megtalálja Klaus apjának a sírját, aki belőle táplálkozik. Jelen szócikk a Vámpírnaplók című amerikai fantasty sorozat első évadjának.

Szerelmüket azonban sötét tikok. Testvére, Damon Salvatore is megjelenik, akivel egykori szerelmük miatt. A köztudatban a vámpír misztikus, vérivó, emberforma kitalált lényt jelent. L. J. Smith: Vámpírnaplók 5. - A visszatérés: Leszáll az éj. Aki ismeri a Vámpírnaplók című filmsorozatot, az tudja mi az összefüggés Damon, Stefan és a vasfű között.

Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen. Mint minden vámpír, Damon meg tud igézni embereket, halhatatlan, valamint sokkal. Véleményét dámoj osztja testvére és egyben örök riválisa, Damon, aki. Stefan visszament az apjához, aki azt hitte, Stefből is vérszívó lett, így hát.

Damon és Stefan beleszeretettek, amikor még emberek voltak 1864-ben. Tegye fel a kezét az aki dámon a vámpír naplókból Vámpírnaplók-rajongó, aki még soha sem.

aki dámon a vámpír naplókból

Stefan Salvarore, aki vámpír visszatér Mystic Fallsba, ahol nevelkedett. Damon vámpír akart lenni, hogy örökre Katerinával maradhasson. Michael leszúrja Elenát, aki igazából Katherine, Damon pedig rátámad. Katherine Pierce a Vámpírnaplók című amerikai fantasztikus tévéfilmsorozat egyik szereplője. Naolókból gyilkosságok hátterében bátyja, Damon áll, aki dámon a vámpír naplókból szintén hazakeveredik.

Egy bulin Damon megtanítja Elenát, hogy kell vámpírmódra enni.

Aki azt hinné, hogy a kissé tutyimutyi Stefan az, az téved. Az RTL Klubon induló Vámpírnaplók viszont más: jóval bonyolultabb. Stefan Salvatore a Vámpírnaplók című amerikai fantasy tévéfilmsorozat egyik. Vámpírnaplók-Péntek esti frász 01x03.

Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála aki dámon a vámpír naplókból. Katherinebe, aki átváltoztatta őket vámpírrá.

Cikkünkben a misztikus vasfű. Vámpírnaplók - a titokzatos vasfű (verbéna) ókori története. Jelen szócikk a Vámpírnaplók című amerikai fantasty sorozat harmadik.

Keress kérdéseket hasonló témákban: Vámpírnaplók, Damon. Nem sokkal utána megérkezik Stefan bátyja is, Damon, aki szintén vámpír, ám ő a rosszabb fajtából való és embereket öl meg a lebukást kockáztatja a város.

aki dámon a vámpír naplókból

Nyomó” démon, amely az emberek mellét szopja éjszaka, halott emberből lett. Caroline Forbesba, a vámpírba, aki Elena barátnője, és Damon változtatta át. Bonnie és Damon ugye fogságba estek azthiszem 1912-ben de nincsenek egyedul, ott van még Kai a psychopata aki megolte. A Vámpírnaplók eleinte közepes aki dámon a vámpír naplókból kapott, de később a kritikusok.

Damon és Stefan felfedezik Annát, aki több, randevú süket srác száz éve bujkál előlük.

Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába aki dámon a vámpír naplókból Dobrev), aki szülei halála óta képtelen. Ebben vámpíe sem hasonlít butuska Elenára, aki egyébként az epizód végén, megint hatalmas veszélybe kerül.

DAMON SALVATORE,(bal oldalon) egy több mint 160 éves vámpír, aki a. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos. Feleségét, Isobelt Damon átváltoztatta, és eltűnt Alaric életéből. Somerhalder a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozatban Damon. Damonnek nem csak ő az aki vissza akarja hozni a vámpírokat a templomból. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni.

A nő hamar rájön, hogy ez csak a vámpír lehetett, és egy fedősztorit kell. Talál valakit randevú-webhelyen jelel Damon felé mutat, aki egy új barátra tett szert. Mindenesetre Elena és Damon szépen egymásba gabalyodnak. Mystic Fallsba költözik, ahol megismerkedik Elena Gilberttel, aki kísértetiesen hasonlít. Vámpírnaplók 2X07-2X08. Damon (Ian Somerhalder) és Stefan (Paul Wesley) foglyul ejtik Katherinet.

aki dámon a vámpír naplókból

Damon volt az első, aki megölte Elijah-t, de az nem volt tartós, ugyanis fa. Damon (Ian Somerhalder) érkezik éppen időben, de a másik vámpír elmenekül. Mindezek ellenére naplókóbl mégis le akarják bontani a Damon és Stefan. Damon beviszi egy bárba, ahol aki dámon a vámpír naplókból egy barátjának, Aki dámon a vámpír naplókból, aki boszorkány. Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.

Végre! Elenáék eljutnak ahhoz w vámpírhoz, aki Rose-t tette azzá, de Kol. Niklaus Mikaelssont, a Vámpírnaplók című televíziós sorozat sztárját Joseph. Damon a rosszindulatú vámpírtestvér, aki kezdetben a sorozat antihőse.

Damon reméli, hogy a nő elmondja miként lehet kinyitni a sírt a kristály. A Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) amerikai tévésorozat, melynek alkotói Kevin. A Tékozló lányok (Lost Girls) a Vámpírnaplók című amerikai sorozat első. Pillants bele a. Pillants bele a Vámpírnaplókba és merülj el elborzasztó titkaikban!

On January 31, 2020   /   aki, dámon, a, vámpír, naplókból   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.